Nintendo kondigt Xenoblade aan

Er is een nieuwe game aangekondigd voor de Nintendo Wii, namelijk Xenoblade. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een 'vervolg' op de games Xenogears en Xenosaga. De game is exclusief voor de Wii en wordt ontwikkeld door een Nintendo en Monolith Software (bekend van Baten Kaitos en Xenosaga).

Wat betreft de releasedatum, de game zal later dit jaar nog in Japan verschijnen. Een Europese datum is helaas nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?