Nintendo kondigt wijzigingen aan eShop Wii U en 3DS

Geplaatst:

Vanaf eind maart 2023 zal het niet meer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop met de Wii U en de Nintendo 3DS systemen. Ook gratis content, zoals game demo's, kunnen dan niet meer worden gedownload.

In aanloop tot maart 2023 zullen bepaalde services al langzaamaan verdwijnen van de Wii U en Nintendo 3DS consoles. Vanaf mei 2022 zal het bijvoorbeeld niet meer mogelijk zijn om met een creditcard geld aan een account in de Nintendo eShop toe te voegen op de Wii U of Nintendo 3DS systemen. En vervolgens, vanaf augustus 2022, zal het ook niet meer mogelijk zijn om gebruik te maken van Nintendo eShop Cards op deze systemen. Het blijft tot en met maart 2023 wel nog mogelijk om downloadcodes in te wisselen in de eShop. Voor de eShop op Nintendo Switch systemen staan er geen veranderingen op de planning. Gelukkig blijft het na maart 2023 wel mogelijk om games en DLC opnieuw te downloaden, software updates te ontvangen en online te spelen.

Vanaf maart 2023 is het niet meer mogelijk om games en DLC te kopen via de Nintendo eShop op de Wii U en 3DS systemen.

Bron: Nintendo Support

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord