Nintendo kondigt nieuwe Joy-Con kleuren aan

Nintendo kondigt nieuwe Joy-Con kleuren aan voor de Nintendo Switch. Deze nieuwe kleuren verschijnen in de herfst.

De hardware-afdeling van Nintendo heeft de laatste tijd niet stilgezeten. Vorige week werd de Nintendo Switch Lite aangekondigd en gisteren kwam het heuglijke nieuws naar buiten over een verbeterde Switch. Om het plaatje dan helemaal compleet te maken, kondigde Nintendo onlangs ook aan dat er twee paar nieuwe Joy-Con kleuren op de markt worden gebracht. Het gaat hier om een paar met een blauwe en neon gele Joy-Con en een paar met een neon paarse en neon oranje Joy-Con.

De nieuwe Joy-Con zijn vanaf 4 oktober verkrijgbaar.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?