Mario Kart Wii
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 april 2008
  • PLATFORMEN Nintendo Wii
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Nintendo kondigt Mario Kart Wii Pack aan

Zojuist heeft Nintendo in een persbericht laten weten dat er een nieuwe bundel aankomt, om de 25e verjaardag van de loodgieter te vieren. De bundel bevat de zwarte Nintendo Wii met stuurtje, en Mario Kart Wii. Ook bevat het Wii Sport Resort, en de nieuwe Wii-Remote-controller.

Ook is de originele Donkey Kong ook nog op de Nintendo Wii geïnstalleerd, als eerbetoon aan Mario's eerste optreden.

Na het succes van de rode Nintendo Wii-bundel kan Nintendo er geen genoeg van krijgen. De Mario Kart Wii Pack moet 26 november van dit jaar verschijnen en is maar beperkt leverbaar in heel Europa.

onbekend

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?