Nintendo komt naar Keulen zonder 3DS

Nintendo heeft laten weten dat ze hun nieuwe handheld thuislaten en dus niet meenemen naar Keulen volgende week.

De Nintendo 3DS zal dus niet op de gamescom aanwezig zijn. Toch komt Nintendo met een sterke line-up naar beurs.

De Nintendo 3DS werd tijdens de persconferentie van de E3 dit jaar getoond aan het grote publiek. Bijna iedereen die het apparaat in handen heeft gehad is enthousiast over de nieuwe handheld.

De Nintendo 3DS laat zien dat je ook zonder gekke bril 3D beelden kunt zien. De 3DS moet eind maart volgend jaar verkrijgbaar zijn, aldus Nintendo.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?