Nintendo komt met verkoopcijfers DSi

De president van Nintendo, Satoru Iwata, heeft tijdens een presentatie over de verkoopcijfers van de DSi bekendgemaakt dat er in het launch weekend maar liefst 600.000 handhelds verkocht zijn. De verkoopaantallen zijn gelijk verdeeld over de Verendigde Staten en Europa, beide continenten verkochten ongeveer 300.000 DSi handhelds.

De cijfers van Nintendo zijn een schatting, over ongeveer een maand zullen we weten hoeveel handhelds er precies verkocht zijn. Maar toch, als de voorspellingen van Nintendo blijken te kloppen kunnen ze alvast tevreden terugkijken op het eerste weekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?