Nintendo komt met twee toppers in 2010

In een interview dat Gametrailers onlangs hield met Reggie Fils-Aime, de president van Nintendo Amerika, wist Reggie te melden dat het nog niet helemaal zeker is of Legend of Zelda 2010 gaat halen voor de Nintendo Wii.

We haven't committed to Zelda in 2010

Eerder wist Miyamoto te vertellen dat de game ergens in 2010 ging uitkomen. Reggie Fils-Aime gaf aan dat het allemaal nog even bekijken is. Mario Galaxy 2 en Metroid: Other M zijn in elk geval gepland voor 2010, aldus Fils-Aime.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?