Check al onze gamescom content hier!

Nintendo komt in 2010 met DSi XL

Nintendo heeft vandaag officieel bekendgemaakt dat de opvolger van de DSi begin 2010 in Europa uitkomt. De DSi XL bevat vrijwel dezelfde hardwarespecificaties als de DSi, maar een grote verbetering is (of zijn) de grotere schermen. Deze zijn 4,2 inch groot, waar de beeldschermen van de DSi 3,25 inch groot zijn.

Ook meldde Nintendo nog dat de verkoop van de Nintendo DS nog steeds enorm is. Zo zijn er afgelopen zes maanden 11,7 miljoen exemplaren verkocht. De totale teller staat op dit moment op ruim 113 miljoen. Ook zijn er al 638 miljoen games voor de DS verkocht.

Naast deze mooie cijfers is de winst in het afgelopen halfjaar toch met 59 procent gedaald.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?