Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nintendo komt begin 2009 met video service

Begin volgend jaar zal de Nintendo Wii een nieuwe feature krijgen. Volgens het Japanse blad Nikkei Business Daily zal Nintendo een video service op gaan zetten voor de Nintendo Wii. Nintendo zal gaan samen werken met Ad agency Dentsu Inc en in het begin vooral tekenfilms en anderen entertainment programma's aanbieden.

Echt veel meer informatie is er nog niet bekend. In Japan zal de video service vanaf begin volgend jaar beschikbaar zijn en later in 2009 voor de rest van Europa.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?