Nintendo introduceert het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal

Geplaatst:
Aangepast: 12 september 2019 14:18

Nintendo lanceert het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal. Het is een nieuw portaal om de Super Smash-community te stimuleren, het biedt jou als speler namelijk de kans om anderen te ontmoeten.

Het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal biedt jou de kans om deel te nemen aan Smash toernooien die plaatsvinden door heel Europa. Beginner of veteraan, voor elk niveau is er wat wils. Beide, speler en organisator van een evenement, kunnen terecht op het portaal. Wanneer je een evenement aanmeld verschijnt deze op de site na goedkeuring van Nintendo. Het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal is gericht op toegankelijkheid voor iedereen. Het Super Smash Bros. Ultimate European Circuit daarentegen richt zich meer op professionele spelers. Het circuit is een officieel overzicht van zeven evenementen die plaatsvinden door heel Europa. Solo-spelers strijden tijdens deze evenementen om de titel: Europa’s Beste Super Smash Bros. Ultimate-speler. Het circuit zal in Nederland starten tijdens Syndicate in Utrecht.

Foto genomen tijdens: Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup

Het Syndicate evenement zal plaatsvinden in Utrecht van 25 tot 27 oktober. Gebruikmaken van het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal kan al vanaf nu.

Bron: Nintendo
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord