Nintendo in zee met Netflix

Netflix is een video-on-demand service in Amerika waar mensen op ieder moment dat ze willen films kunnen huren. Op de PlayStation 3 en Xbox 360 was Netflix al beschikbaar. Nu komt de service ook naar de Nintendo Wii.

Nintendo maakte vandaag bekend dat ze een partnerschap hebben met Netflix. Voor het streamen zal je wel eerst een gratis DVD moeten halen. Daarna kan je films huren. Deze service is vooralsnog niet beschikbaar in Europa.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?