Nintendo houdt vast aan traditionele manier van gamen

We gaan er niet aan ontkomen in de volgende generatie consoles: streamingdiensten voor gaming. Maar Nintendo wil hier nog niet aan geloven. Zij houden voorlopig nog vast aan de traditionele manier van gamen.

Zoals het er nu naar uitziet gaan streamingdiensten een grote plek innemen bij de volgende generatie consoles. Het is niet voor niets dat Sony en Microsoft de handen in een hebben geslagen op het gebied van cloud-gaming. En dan is er nog Google Stadia, waar we tot nu toe nog de meeste concrete details over hebben gekregen. Maar Nintendo blijft voorlopig het traditionele pad bewandelen. Nintendo-directeur Charlie Scibetta heeft onlangs in een interview te kennen gegeven dat het bedrijf nog niets kan zeggen over een eigen streamingdienst. Wel houdt het bedrijf de ontwikkelingen nauw in de gaten, zo laat Scibetta weten. Het is precies zoals we Nintendo kennen: lekker eigenwijs en alles op de eigen manier.

Nintendo Switch online

Toch is er een kans dat het Japanse bedrijf al bezig is met de ontwikkelingen van een eigen streamingdienst. Vorige maand ging namelijk het gerucht dat Nintendo geïnteresseerd is in een samenwerking met Microsoft. Wellicht bloeit hier al iets op.

BRON Techcrunch

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?