Nintendo houdt vast aan traditionele manier van gamen

Geplaatst: 16 juni 2019 01:30
Aangepast: 16 juni 2019 22:22

We gaan er niet aan ontkomen in de volgende generatie consoles: streamingdiensten voor gaming. Maar Nintendo wil hier nog niet aan geloven. Zij houden voorlopig nog vast aan de traditionele manier van gamen.

Zoals het er nu naar uitziet gaan streamingdiensten een grote plek innemen bij de volgende generatie consoles. Het is niet voor niets dat Sony en Microsoft de handen in een hebben geslagen op het gebied van cloud-gaming. En dan is er nog Google Stadia, waar we tot nu toe nog de meeste concrete details over hebben gekregen. Maar Nintendo blijft voorlopig het traditionele pad bewandelen. Nintendo-directeur Charlie Scibetta heeft onlangs in een interview te kennen gegeven dat het bedrijf nog niets kan zeggen over een eigen streamingdienst. Wel houdt het bedrijf de ontwikkelingen nauw in de gaten, zo laat Scibetta weten. Het is precies zoals we Nintendo kennen: lekker eigenwijs en alles op de eigen manier.

onbekend

Toch is er een kans dat het Japanse bedrijf al bezig is met de ontwikkelingen van een eigen streamingdienst. Vorige maand ging namelijk het gerucht dat Nintendo geïnteresseerd is in een samenwerking met Microsoft. Wellicht bloeit hier al iets op.

Bron: Techcrunch

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord