Check al onze gamescom content hier!

Nintendo houdt morgen nieuwe Nintendo Direct

Nintendo heeft bekendgemaakt dat het morgen een nieuwe Nintendo Direct presentatie gaat houden. De presentatie lijkt vooral te gaan over aankomende Nintendo Switch titels.

Het Japanse bedrijf geeft aan dat de Nintendo Direct van morgen ongeveer 35 minuten gaat duren. Fire Emblem: Three Houses wordt door Nintendo genoemd als één van de games waar de presentatie over zal gaan. Over andere games wordt niet gesproken, maar er bestaat een kans dat we meer informatie krijgen over Yoshi's Crafted World, Luigi's Mansion 3 of hopelijk de nieuwe Pokémon game. Wellicht dat er ook nieuwe personages voor Super Smash Bros. Ultimate bekendgemaakt worden.

De Nintendo Direct is morgen om 23:00 uur te volgen via het YouTube-kanaal van Nintendo.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?