Nintendo helpt je te stoppen met roken

Nintendo is op de gezondheidstoer, dat wisten we al. Komen ze eerst uit met de Wii Fit om ons te verlossen van al die overtollige pondjes, nu gaan ze ons ook helpen te stoppen met roken.

Nintendo stelt de hardware (Nintendo DS) beschikbaar, Ubisoft de software en stop-met-roken-goeroe Allen Carr zijn kennis en gezamenlijk levert dat Allen Carr's Easy to Stop Smoking op.

Met dit programma kun je vanaf november hulp op maat krijgen bij het stoppen met roken. Of dit natuurlijk gaat lukken weten we niet, maar als de wilskracht er is en dit op een leuke manier mogelijk is met de Nintendo DS, waarom dan ook niet?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?