Mario Kart 7

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 2 december 2011
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Nintendo heeft hulp gehad voor Mario Kart 7

De release van Mario Kart 7 komt steeds dichterbij. Nu heeft de grote baas bij Nintendo, Satoru Iwata, laten weten dat ze hulp hebben gehad bij het afronden van de game van ontwikkelaar Retro Studios. Je weet wel de studio van onder andere Metroid Prime en de onlangs verschenen Donkey Kong Country Returns voor de Nintendo Wii.

De beste man laat weten dat enkele ontwikkelaars van het team overgeplaatst werden naar een ander project, waardoor ze in tijdnood kwamen. De producer bij Retro Studios, Hideki Konno, laat weten dat ze bezig zijn geweest met zestien bestaande circuits uit de oude Mario Kart-games geschikt maken voor Mario Kart 7. Het ontwikkelteam bij Nintendo kon zich hierdoor met de nieuwe circuits.

Mario Kart 7 moet aanstaande vrijdag verkrijgbaar zijn exclusief voor de Nintendo 3DS.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?