Nintendo: 'Geen prijsverlaging Virtual Console games'

De games die je kunt downloaden op het Virtual Console-kanaal zijn retro games die jaren geleden verschenen op consoles zoals de Super NES, Nintendo 64 en de Mega Drive. Wat opvalt is dat je voor deze games toch de volle mep bètaalt, de games zijn bijna net zo duur als de nieuwe games die je kunt vinden in het Wii-kanaal en de Wiiware.

Nintendo blijkt daar echter geen pap van te hebben gegeten.

Volgens een woordvoerder van Nintendo:

We zijn tevreden met de snelheid waarmee gebruikers gewend zijn geraakt aan het gebruiken van zowel WiiWare, DSiWare en Virtual Console en we denken dat de content die wordt aangeboden steeds interessanter en aantrekkelijker wordt
Om deze reden hebben wij dan ook geen plannen om de prijzen voor Virtual Console-games te verlagen.

Het lijkt er dus op dat Nintendo in de verre toekomst nog geen plannen heeft om de games in prijs te verlagen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?