Nintendo gaat third-party franchise game bekendmaken

Nintendo gaat tijdens het TreeHouse Event van vandaag een third-party franchise game bekendmaken. Het gaat om een nieuwe game van die ontwikkeld wordt door WayForward. Nintendo Tweette het nieuws gisteren.

Naast de nieuwe game belooft Nintendo ook meer gameplay footage van Paper Mario: The Origami King. Omdat er meteen zoveel geruchten online verschenen als antwoord op de Tweet, kwam Nintendo al snel met een follow-up. Hierin maakte ze bekend dat WayForward werkt aan iets dat 'gebaseerd is op third-party eigendom'. Hiermee maakte ze de lijst van mogelijkheden al wat kleiner. Nintendo bevestigde ook dat dit de eerste titel wordt in de betreffende franchise die wordt ontwikkeld door WayForward. Dus alle game-series waar de studio al aan meegewerkt heeft kunnen ook van de lijst geschrapt worden. Het is natuurlijk niet voor niets dat Nintendo zo snel kwam met hun follow-up Tweet. Ze willen niet dat de verwachtingen te hoog liggen. Maar aangezien WayForward aan veel succesvolle titels heeft gewerkt, betekent dat niet dat het geen gave game kan worden.

Het Treehouse Event van Nintendo begint vanavond om 19:00 uur.

BRON Gamesradar

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?