Nintendo gaat third-party franchise game bekendmaken

Geplaatst: 10 juli 2020 13:11
Aangepast: 10 juli 2020 23:49

Nintendo gaat tijdens het TreeHouse Event van vandaag een third-party franchise game bekendmaken. Het gaat om een nieuwe game van die ontwikkeld wordt door WayForward. Nintendo Tweette het nieuws gisteren.

Naast de nieuwe game belooft Nintendo ook meer gameplay footage van Paper Mario: The Origami King. Omdat er meteen zoveel geruchten online verschenen als antwoord op de Tweet, kwam Nintendo al snel met een follow-up. Hierin maakte ze bekend dat WayForward werkt aan iets dat 'gebaseerd is op third-party eigendom'. Hiermee maakte ze de lijst van mogelijkheden al wat kleiner. Nintendo bevestigde ook dat dit de eerste titel wordt in de betreffende franchise die wordt ontwikkeld door WayForward. Dus alle game-series waar de studio al aan meegewerkt heeft kunnen ook van de lijst geschrapt worden. Het is natuurlijk niet voor niets dat Nintendo zo snel kwam met hun follow-up Tweet. Ze willen niet dat de verwachtingen te hoog liggen. Maar aangezien WayForward aan veel succesvolle titels heeft gewerkt, betekent dat niet dat het geen gave game kan worden.

Het Treehouse Event van Nintendo begint vanavond om 19:00 uur.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord