Nintendo gaat naar gamescom in Keulen

Nintendo fans kunnen vanaf 19 augustus massaal de gamebeurs in Keulen bezoeken. Nintendo zal met een stand aanwezig zijn op gamescom om hun oude en nieuwe games te presenteren. Zo zullen de fans alle Mario-games op Wii en Nintendo DS kunnen spelen.

Ook zal je de mogelijkheid krijgen om games te spelen die nog niet beschikbaar zijn. Denk maar aan Super Mario Galaxy 2, de nieuwste Legend of Zelda: Skyward Sword, Donkey Kong Country Returns, Tetris Party Deluxe enzovoorts.

Kan jij dus niet wachten om de nieuwe titels van Nintendo te spelen of wil je gewoon een fantastische dag beleven? Dan is dit evenement in Keulen wellicht iets voor jou.

De gamescom vind plaats van 19 augustus tot en met 22 augustus en wij zullen daar, zoals elk jaar weer bij zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?