Nintendo gaat flashcarts te lijf

Onlangs kwam Nintendo met een update uit voor de Nintendo DSi, waarmee je onder andere foto's kon uploaden naar Facebook. Er zit echter een addertje onder het gras, want Nintendo wil met deze update de flashcarts tegengaan.

De nieuwe update zou er namelijk voor zorgen dat de flashcarts naar installatie van de update niet meer op te starten zijn. Voorlopig is piraterij op de DSi dus stilgelegd, maar waarschijnlijk duurt het niet lang totdat de hackers met de blokkade weten af te rekenen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?