Nintendo-familie breidt uit met Nintendo Switch Lite

De Nintendo Switch familie is officieel uitgebreid met de Nintendo Switch Lite. De handheld-versie van de console is inmiddels overal verkrijgbaar.

De nieuwe versie van de Nintendo Switch bevat geen trilfunctie, geen infrarood-bewegingscamera en is niet op een televisie aan te sluiten. Hierdoor is deze nieuwe iteratie lichter dan zijn voorganger en alleen te gebruiken als handheld. De Nintendo Switch Lite ondersteunt alle Nintendo Switch software en kan gebruikt worden om online mee te gamen. Mocht je een game in je collectie hebben die specifiek om losse Joy-Cons - zoals bijvoorbeeld Snipperclips - dan kan je deze voor de Nintendo Switch Lite als losse accessoire kopen.

Nintendo Switch Lite11

De Nintendo Switch Lite is nu beschikbaar samen met Legend of Zelda: Link's Awakening of een nieuwe Tetris bundel inclusief een jaar Nintendo Switch Online.

BRON Nintendo

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?