Nintendo en Sony aangeklaagd

Het bedrijf Copper Innovation Group beweerd dat Sony en Nintendo hun technologie gestolen hebben om de signalen van meerdere controllers uit elkaar te houden. Het bedrijf is daarom een rechtszaak begonnen tegen de twee consolefabrikanten.

De Copper Innovation Group heeft in 1996 patent gevraagd op de techniek die de verschillende controllers uit elkaar weet te houden. Elke Transmitter heeft een eigen uniek identificatienummer. Hierdoor storen de verschillende controllers elkaar niet tijdens het gamen.

De Copper Innovation Group eist voor de rechter niet alleen een schadevergoeding en de kosten van de rechtszaak, maar ook dat er geen controllers meer worden gemaakt met deze techniek.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?