Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Nintendo DSi verschijnt eind zomer 2009

De nieuwste editie van de Nintendo DS, de DSi, verschijnt eind zomer 2009 in Europa en de Verenigde Staten. Japanners kunnen wel al per heden de vernieuwde handheld in eigen land aanschaffen. De prijs voor deze handheld bedraagt ongeveer € 130,-. Deze nieuwe gegevens zijn naar buiten gebracht door Saturo Iwata, president van Nintendo.

De Nintendo DSi bevat twee camera's grotere schermpjes en is dunner dan de DS Lite. Maar in tegenstelling tot de DS Lite kan op de DSi geen regiovrije games worden gespeeld en ook geen games afkomstig van de GBA.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?