Nintendo DSi blijkt hot in Japan

Wie gaat er echt nog een nieuwe Nintendo DS kopen? Nou, iedereen die de nieuwe Nintendo DSi tijdens de launch en de drie dagen daarna nog kon krijgen in Japan.

Volgens JCN had Nintendo 200.000 handhelds beschikbaar voor de launch van de nieuwe Nintendo DSi, waarvan er al 170,779 van verkocht waren in slechts twee dagen. De oude DS versie verkocht zoveel handhelds in een week om aan dat aantal te komen. Na vier dagen waren alle 200,000 DSi handhelds verkocht. Nu beloofd Nintendo nog een vracht aan DSi 's te sturen, zodat morgen nog eens 100.000 DSi's beschikbaar zijn.

Zomer 2009 kunnen we in Nederland de DSi verwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?