Nintendo DS games downloaden

In een interview met de New York Times, zegt directeur van Nintendo Amerika, Reggie Fils-Aime dat het binnenkort mogelijk zal zijn complete DS games te downloaden via de Nintendo Wii. De DS handheld zal in de toekomst meer geïntegreerd zijn met de Wii. Het is volgens Reggie mogelijk, zowel complete als demo's te downloaden via de Wi-Fi verbinding van de Nintendo Wii om ze vervolgens draadloos naar de DS te sturen.

Fils-Aimes uitspraken volgen eerdere beloftes op van Nintendo over deze download service, maar een datum wordt nog niet genoemd. We wachten dus geduldig af.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?