Nintendo doet het vanaf nu milieubewust

Een tijdje geleden al kwam Nintendo voorzichtig met de eerste milieuvriendelijke hoesjes voor Wii-games, maar het heeft tot nu toe nog niet echt doorgezet. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen, aangezien er weer games zijn gesignaleerd die de nieuwe eco-hoesjes gebruiken.

Voor de game Sin and Punishment: Star Successor (zie foto onder) lijken er alleen nog maar 'vriendelijke' hoesjes te zijn. Daarnaast hebben ook sommige hoesjes van Super Mario Galaxy 2 het nieuwe hoesje. Het lijkt er in ieder geval sterk op dat Nintendo de switch aan het maken is. Bravo, Nintendo!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?