Nintendo distributeerd One Piece Unlimited Cruise Special in Europa

Geplaatst:
Aangepast: 24 februari 2019 23:30

Jarharrr! Hijs de zeilen, want we varen uit! Nintendo heeft namelijk niet alleen een distributie-overeenkomst gesloten met Namco Bandai voor de distributie van Tekken 3D Prime Edition, zoals Chistian jullie daarstraks al meldde. Nintendo gaat namelijk ook een game van One Piece in Europa distribueren voor de Nintendo 3DS!

One Piece Unlimited Cruise Special wordt hier uitgebracht. Het is een remake van de Wii-game One Piece Unlimited Cruise 1: Treasure Beneath the Waves. In de Japanse versie van deze remake zat ook het tweede deel inbegrepen, dit zal helaas niet voor Europa het geval zijn. Er zal in deze remake een nieuwe modus te vinden zijn: de maniford-mode. Hierin speel je met verschillende personages 1-op-1 gevechten om voor eens en altijd te beslechten wie de sterkste terwijl je de verhaallijn van de manga en anime volgt.

Toch worden we niet in de steek gelaten, want hier in Europa krijgen de eerste kopers er namelijk een figurine bij de game. Deze zit geleverd in de speciale doos die je hieronder kan bewonderen.

One Piece Unlimited Cruise Special zal zeilen zetten naar de winkels op 10 februari 2012, exclusief voor de Nintendo 3DS. Gaan jullie deze game halen?

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot One Piece Unlimited Cruise 1: Treasure Beneath the Waves

Series

One Piece

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Wii, Nintendo 3DS

Releasedatum

19 juni 2009

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-