Check al onze gamescom content hier!
Mario Kart Tour
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • RELEASEDATUM Q3 2019
  • PLATFORMEN iOS, Android
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Nintendo brengt Mario Kart Tour uit voor smartphones

Nintendo heeft zojuist Mario Kart Tour aangekondigd voor smartphones. De gamegigant uit Japan windt er geen doekjes om en benoemd meteen een releasedatum, namelijk maart 2019.

Nintendo lijkt de nieuwe strategie goed te omarmen want dit is de vijfde titel voor mobiele telefoons die ze gaan uitbrengen. Veel meer is er nog niet bekend maar houd ons in de gaten voor meer nieuws zodra dit bekend is.

ontbrekende afbeelding

Mario Kart Tour staat gepland voor een release in maart 2019.

BRON Twitter

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  HoopEen Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?