Nintendo boekt wederom winst

Door het ongelofelijke succes van de Nintendo DS en de Wii heeft Nintendo wederom een winst geboekt van het eerste kwartaal dat eindigde op 30 juni. Ze behaalde een omzet van 2,51 miljard euro dit is 24 procent meer dan het eerste kwartaal van het vorige financiële boekjaar. De nettowinst in het eerste kwartaal bedraagt maar liefst 635 miljoen euro, met een groei van 34 procent.

Er werden bijna 5,17 miljoen Nintendo Wii's verkocht in drie maanden tijd en de Nintendo DS wist maar liefst 7 miljoen exemplaren te verkopen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?