Nintendo biedt custom box art Fire Emblem: Three Houses aan

Geplaatst: 1 augustus 2019 12:17
Aangepast: 1 augustus 2019 12:19

Nintendo biedt custom box art voor Fire Emblem: Three Houses aan. Met deze speciale box art kun je laten zien bij welke van de drie naties jouw loyaliteit ligt.

Wanneer je aan het avontuur in Fire Emblem: Three Houses begint, krijg je de keuze om je aan te sluiten bij een van drie naties. Deze worden alle drie vertegenwoordigd door een specifieke kleur. Zo kun je je dus aansluiten bij de Black Eagles ,de Golden Deer, of de Blue Lions. Om spelers de mogelijkheid te geven om echt te laten zien bij welke natie ze horen en hun loyaliteit ook in het echte leven te vertegenwoordigen, biedt Nintendo nu custom box art aan. Deze speciale box art komt in drie varianten, namelijk voor elke natie een. Zo kun je dus kiezen uit een rode box art met Edelgard van de Black Eagles, een gele box art met Claude van de Golden Deer of een blauwe box art met Dimitri van de Blue Lions. Deze box art kost je vijftig platina punten via het My Nintendo-platform en kun je vervolgens zelf uitprinten om in het hoesje van je game te steken.

Fire Emblem: Three Houses is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De originele box art bevat een afbeelding van beide versies van Byleth en de drie leiders van de verschillende naties. Met de custom box art kun je dit dus aanpassen naar de natie van jouw keuze.

Bron: My Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem: Three Houses

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

26 juli 2019

Ontwikkelaar

Intelligent Systems

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.