Nintendo 3DS ontvangt ondersteuning in 2020

Geplaatst:
Aangepast: 8 november 2019 15:04

De Nintendo handheld 3DS blijft ondersteuning ontvangen in het jaar 2020. Dit meldt Nintendo's Amerikaanse directeur Doug Bowser.

In een interview met The Verge vertelt Doug Bowser dat de 3DS nog steeds een waarde heeft voor het Japanse bedrijf. Hij geeft aan dat zo lang er een vraag is naar de diensten van de 3DS door de consument, dat Nintendo de handheld blijft supporten. Hij geeft aan dat Nintendo hardware en software blijft leveren voor de 3DS. Toen er tijdens het interview aan de directeur gevraagd werd of de 3DS "dood" was, antwoordde Bowser met een gezegde. "Time will tell" claimt Doug Bowser. Het enige wat zeker is, is dat de 3DS support ontvangt tijdens de feestdagen en verder in 2020.

onbekend

De Nintendo 3DS is al een tijdje beschikbaar. Gebruik jij je 3DS nog? Laat het ons gerust weten in het reactieveld!

Bron: The Verge
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord