Nintendo 3DS ontvangt ondersteuning in 2020

De Nintendo handheld 3DS blijft ondersteuning ontvangen in het jaar 2020. Dit meldt Nintendo's Amerikaanse directeur Doug Bowser.

In een interview met The Verge vertelt Doug Bowser dat de 3DS nog steeds een waarde heeft voor het Japanse bedrijf. Hij geeft aan dat zo lang er een vraag is naar de diensten van de 3DS door de consument, dat Nintendo de handheld blijft supporten. Hij geeft aan dat Nintendo hardware en software blijft leveren voor de 3DS. Toen er tijdens het interview aan de directeur gevraagd werd of de 3DS "dood" was, antwoordde Bowser met een gezegde. "Time will tell" claimt Doug Bowser. Het enige wat zeker is, is dat de 3DS support ontvangt tijdens de feestdagen en verder in 2020.

The Way of  3DS1

De Nintendo 3DS is al een tijdje beschikbaar. Gebruik jij je 3DS nog? Laat het ons gerust weten in het reactieveld!

BRON The Verge

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?