Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Metroid Prime: Trilogy

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 4 september 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Nintendo:

Vorige week doken de geruchten op via een Amerikaanse retailer dat er een Metroid Prime Trilogy uitkomt voor de Wii. Naast Metroid Prime 3: Corruption, zouden de eerste twee delen die zijn uitgebracht op de Gamecube worden overgezet naar de Wii en in een bundel worden verkocht.

Nintendo heeft dit bericht naast zich neer gelegd en beschouwd als pure geruchten en speculatie. Er komt dus geen Metroid Prime Trilogy uit op de Wii, volgens Nintendo.

De geruchtenmachine kwam vooral op gang nadat drie senior ontwikkelaars bij Retro Studios, de makers van de Metroid Prime delen, besloten te vertrekken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?