Ninja Theory kondigt Project:MARA aan

Geplaatst:

Ninja Theory is niet alleen druk bezig met Senua's Saga: Hellblade II, maar werkt ook aan een nieuw project die gaat over mentale angsten. Project:MARA werd aangekondigd in het eerste deel van The Dreadnought Diaries van de studio.

Tijdens de video wordt eruit gelegd dat Project:MARA een nieuw experiment van het team is, waarbij een nieuwe manier van vertelling wordt verkent. Om het verhaal te creëren is er onderzoek gedaan naar mentale angsten om deze zo realistisch mogelijk weer te geven. De game bestaat uit één personage die gedurende de game op dezelfde locatie blijft. De trailer die werd gedeeld vertelt nog weinig over wat Project:MARA nu precies is. Het begin bestaat voornamelijk uit een ademhaling en hartslag wat een angstige sfeer brengt. Verder in de trailer worden ruimtes van een kantoor getoond. De ruimte die echt opvalt, toont een beeldscherm waarop de naam Mara te lezen is.

Ninja Theory heeft nog geen releasedatum bekendgemaakt voor Project:MARA.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Project:MARA

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

Ninja Theory

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord