Check al onze gamescom content hier!

Ninety-Nine Nights demo nu op Xbox Live

Ninety-Nine Nights was een Xbox 360-launchgame die hoge ogen gooide door de vele vijanden die op het scherm tevoorschijn kwamen. Toen de game uitkwam werd hij echter slecht ontvangen.

Ninety-Nine Nights 2 probeert het opnieuw met wat nieuwe gameplayelementen. Je kunt kijken of het ze is gelukt in de demo die vandaag is verschenen. Let wel op, in Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Zweden, Indië, Ierland, Mexico, Nederland, Noorwegen, Portugal en Zwitserland is de demo nog niet beschikbaar. Mensen uit andere landen kunnen de demo wel uitproberen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?