Ninety-Nine Nights 2 laat zich zien

Alweer bijna vier jaar geleden, om precies te zijn 25 augustus van 2006, lanceerde Microsoft de game Ninety-Nine Nights voor de Xbox 360. De game werd ontwikkeld door Q Entertainment, en de ontwikkeling liep in de miljoenen. Wat een topper moest worden, liep al snel uit tot een flop. De Hack & Slash game belandde daarom al snel in de budgetbakken, omdat de game vol met fouten zat.

Toch komt er een vervolg, en brengt uitgever Konami, Ninety-Nine Nights 2 uit. Wat denken jullie? Kunnen ze Ninety-Nine Nights 2 beter annuleren, of wordt het ditmaal wel een succes?

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?