Ninety-Nine Nights 2 komt deze lente

Zojuist heeft uitgever Konami bevestigd dat Ninety-Nine Nights 2 in de lente van dit jaar gaat verschijnen in het land van de reizende zon, Japan. Wanneer de game in Europa gaat verschijnen is vooralsnog niet bekend.

Ninety-Nine Nights verscheen op 25 augustus van 2006 voor de Xbox 360. De game werd destijds ontwikkeld door Q Entertainment. Ninety-Nine Nights werd voor miljoenen euro's ontwikkeld en heeft het eigenlijk helemaal niet zo goed gedaan door de herhalende gameplay en schoonheidsfoutjes. De Hack & Slash game belandde daarom al snel in de budgetbakken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?