Nindies Showcase toont Cuphead en Cadence of Hyrule

Geplaatst:
Aangepast: 21 maart 2019 08:40

Vandaag vond om 17:00 de Nindies Showcase plaats. Menig persoon is op die tijd nog keihard aan de arbeid, maar geen stress! De show is namelijk helemaal terug te kijken.

Gedurende de Nindies Showcase presenteert Nintendo zijn plannen omtrent het indie-genre op diens platformen. Dit keer zat er wat opvallend nieuws tussen. Zo komt Cuphead naar de Nintendo Switch. Opmerkelijk, want de game is van origine exclusief verschenen voor de Xbox One en pc. Ook Devolver Digital's My Friend Pedro passeerde de revue. De game moet namelijk in de maand juni als console exclusive op de Nintendo Switch verschijnen. Nog een opvallende titel is Cadence of Hyrule, een indie game die zich afspeelt binnen het universum van The Legend of Zelda. Zoals ik al zei, genoeg te zien!

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cuphead

Series

-

Uitgever

Studio MDHR

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

29 september 2017

Ontwikkelaar

Studio MDHR

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord