Cuphead
  • ONTWIKKELAAR Studio MDHR
  • RELEASEDATUM 29 september 2017, 18 april 2019 (NSW)
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Platform (NSW)
  • GAMELINER SCORE

Nindies Showcase toont Cuphead en Cadence of Hyrule

Vandaag vond om 17:00 de Nindies Showcase plaats. Menig persoon is op die tijd nog keihard aan de arbeid, maar geen stress! De show is namelijk helemaal terug te kijken.

Gedurende de Nindies Showcase presenteert Nintendo zijn plannen omtrent het indie-genre op diens platformen. Dit keer zat er wat opvallend nieuws tussen. Zo komt Cuphead naar de Nintendo Switch. Opmerkelijk, want de game is van origine exclusief verschenen voor de Xbox One en pc. Ook Devolver Digital's My Friend Pedro passeerde de revue. De game moet namelijk in de maand juni als console exclusive op de Nintendo Switch verschijnen. Nog een opvallende titel is Cadence of Hyrule, een indie game die zich afspeelt binnen het universum van The Legend of Zelda. Zoals ik al zei, genoeg te zien!

BRON Nintendo

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?