Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Niko Bellic wil meer geld zien

Michael Hollick klaagt dat hij te weinig heeft gekregen voor zijn bijdrage aan GTA IV. Nou zal de naam Michael Hollick de meeste gamers niet zoveel zeggen. Deze acteur is echter verantwoordelijk voor de stem en bewegingen van Niko Bellic, de hoofdrolspeler uit GTA IV.

Naar verluid zou Hollick ruim 100.000 dollar hebben verdiend met zijn bijdrage. Een redelijk hoog bedrag dat echter niets is vergeleken bij de omzet van ruim 100 miljoen dollar tot op dit moment. Hollick hoopt op een hogere vergoeding voor voice-actors in de toekomst, maar of hij zelf nog een extra vergoeding zal krijgen voor GTA IV valt te betwijfelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?