System Shock 2 Enhanced Edition
  • ONTWIKKELAAR Night Dive Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM coming soon
  • GENRE Actie, First Person Shooter, Horror
  • GAMELINER SCORE -

Nightdive Studios kondigt System Shock 2 Enhanced Edition aan

Terwijl we wachten op System Shock 3 heeft ontwikkelaar Nightdive Studios een extra verrassing voor ons. Nightdive Studios kondigde namelijk System Shock 2 Enhanced Edition aan.

System Shock 2 verscheen in 1999 voor het eerst op de pc. De game maakte een grote impact op de game-industrie en werd in 2013 door Nightdive Studios wederom voor de pc opnieuw uitgebracht. Gisteren kondigde Nightdive via Twitter aan dat er nog een versie van de klassieker aan zit te komen. De studio kondigde namelijk System Shock 2 Enhanced Edition aan. Wat deze versie precies voor vernieuwing brengt en of de game dan eindelijk op andere platformen dan enkel pc te spelen zal zijn, is nog niet bekend. Wel geeft Nightdive Studios aan dat de game spoedig verschijnt.

Wanneer System Shock 2 Enhanced Edition uit gaat komen en voor welke platforms, is momenteel nog niet bekend.

BRON Nightdive Studios

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?