Night at the Museum game

Over een niet al te lange tijd komt Night at the Museum: Battle of the Smithsonian uit. Uitgever Majesco heeft aangekondigd dat ze bezig zijn hier een game van te maken.

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian is een actiegame die zich afspeelt in het Smithsonian Institution, 's werelds grootste museum. Larry Daley, nachtbewaker van New York's Museum of Natural History, moet zijn vrienden redden van Akhmenrah's broer, die de magische tafel van Akhmenrah heeft gestolen. Hiermee kan hij het leger van Horus oproepen en zo de hele wereld veroveren.

De game verschijnt op 22 mei voor de PC, de Xbox 360, de Wii en de DS. Kijk de trailer hieronder voor de eerste beelden:

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?