Nieuwste in-game evenement brengt exclusieve Spirits naar Super Smash Bros. Ultimate

Geplaatst:

Elke week vindt er in Super Smash Bros. Ultimate een nieuw evenement plaats waarbij je meer kans krijgt om bepaalde Spirits te bemachtigen. Het nieuwste in-game evenement dat morgen begint, brengt exclusieve Spirits naar de game.

Oh Yeah! Mario Time! Is het nieuwste in-game Spirit-evenement dat morgen van start gaat. Tijdens dit evenement verschijnen Spirits uit de Super Mario-games vaker op het Spirit Board. Daarnaast krijg je ook de kans om drie exclusieve Spirits te bemachtigen. Deze Spirits, afkomstig uit de Super Mario Party-game, zijn enkel te verkrijgen tijdens dit evenement en niet in de Adventure-modus of Spirit Board-modus buiten het evenement om. De Dice Block, River Survival en Golden Dash Mushrooms verschijnen tijdens het evenement dagelijks tweemaal per dag in de Spirit Board-modus.

onbekend

Super Smash Bros. Ultimate is te spelen op de Nintendo Switch. Het Oh Yeah! Mario Time!-Evenement is te spelen vanaf 28 december 2018 tot 2 januari 2019.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord