Check al onze gamescom content hier!
Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE

Nieuwste in-game evenement brengt exclusieve Spirits naar Super Smash Bros. Ultimate

Elke week vindt er in Super Smash Bros. Ultimate een nieuw evenement plaats waarbij je meer kans krijgt om bepaalde Spirits te bemachtigen. Het nieuwste in-game evenement dat morgen begint, brengt exclusieve Spirits naar de game.

Oh Yeah! Mario Time! Is het nieuwste in-game Spirit-evenement dat morgen van start gaat. Tijdens dit evenement verschijnen Spirits uit de Super Mario-games vaker op het Spirit Board. Daarnaast krijg je ook de kans om drie exclusieve Spirits te bemachtigen. Deze Spirits, afkomstig uit de Super Mario Party-game, zijn enkel te verkrijgen tijdens dit evenement en niet in de Adventure-modus of Spirit Board-modus buiten het evenement om. De Dice Block, River Survival en Golden Dash Mushrooms verschijnen tijdens het evenement dagelijks tweemaal per dag in de Spirit Board-modus.

oh yeah mario time

Super Smash Bros. Ultimate is te spelen op de Nintendo Switch. Het Oh Yeah! Mario Time!-Evenement is te spelen vanaf 28 december 2018 tot 2 januari 2019.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?