Yakuza: Like a Dragon voor PlayStation 5 komt later

Geplaatst: 28 september 2020 19:40

De Westerse releasedatum van Yakuza: Like a Dragon was al bekend. Ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio heeft vandaag onthuld dat de release van de game voor de PlayStation 5 later volgt.

Yakuza: Like a Dragon is de achtste release uit de Yakuza-serie, waarbij je niet meer het verhaal volgt van Kiryu, maar aan de slag gaat met de protagonist Ichiban Kasuga. Kasuga is achtergelaten voor dood door de man die hij het meest vertrouwde en het is jouw taak om wraak te nemen in de onderwereld van Yokohama. Hoewel bijna alle platforms de game al in november beschikken, moet PlayStation 5 nog even wachten. Ryu Ga Gotoku Studio liet middels een tweet weten dat Yakuza: Like a Dragon pas in maart verschijnt voor de PlayStation 5. Degenen die een digitale versie van de game beschikken voor de PlayStation 4 kunnen de game wel gratis upgraden naar de PlayStation 5 wanneer deze beschikbaar is. In tegenstelling tot de oorspronkelijke releasedatum verschijnt Yakuza: Like a Dragon voor de Xbox Series X en Xbox Series S op de lanceerdatum van de consoles.

Yakuza: Like a Dragon is beschikbaar op 2 maart 2021 voor de PlayStation 5. De game is al op 10 november beschikbaar voor de Xbox Series X/S en komt op 13 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: RGG Studio
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Yakuza: Like a Dragon

Series

Yakuza Kiwami

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ryu Ga Gotoku Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord