Ubisoft kondigt Anno History Collection aan

Geplaatst: 27 mei 2020 14:50

Net zoals de Settlers heeft ook de city-builder franchise Anno een speciale History Collection gekregen. Ubisoft maakte de Anno Special History Collection bekend via een trailer.

In de trailer wordt er gepraat over de eigenschappen en avonturen van de voorouders van de kapitein en zien we ondertussen zowel zakken met geld als een kaart van de wereld. Op deze specifieke stukken staan de jaartallen van de Anno games die in de collectie zitten. De History Collection bestaat namelijk uit vier games met hun uitbreidingen. Het gaat hier om Anno 1404, Anno 1503, Anno 1602 en Anno 1701. Naast dat de games nu gebundeld zijn in een collectie zijn de games ook aangepast. Voor 1503 betekent dit dat er een officiële multiplayermodus is toegevoegd en dat de multiplayer voor de andere drie games is verbeterd. Daarnaast zijn de games in de moderne resoluties te spelen.

De Anno History Collection verschijnt op 25 juni voor de pc. De vier games zijn ook apart te verkijgen.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno History Collection

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

15 juni 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord