The Mandalorian onderweg naar Star Wars: Squadrons

Geplaatst:
Aangepast: 26 oktober 2020 20:21

Electronic Arts bracht vandaag een aangename verrassing naar buiten voor fans van Star Wars: Squadrons. Er is namelijk een gratis content update onderweg die The Mandalorian naar de game brengt.

Eerder wist Electronic Arts nog te melden dat er geen post-launch content voor Star Wars: Squadrons ontwikkeld zou worden. Nu is deze aanstaande gratis update natuurlijk ook niet per se dusdanig groot dat het uren aan extra gameplay oplevert, leuk is het wel. De content update brengt nieuwe cosmetische voorwerpen naar de game die kenmerkend zijn voor The Mandalorian. Met deze voorwerpen kun je je cockpit van je Star Fighter versieren. Wel zo gezellig nu we richting de feestdagen gaan. Voor beide facties is er één hologram, één sticker, één dashboard-flair en één hangende flair beschikbaar. Vooral de bobblehead van Baby Yoda is natuurlijk ontzettend schattig.

onbekend

Nog niet helemaal zeker of deze game vol aerial combat jouw kopje thee is? Check het in de Star Wars: Squadrons review van Rudy.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Squadrons

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 oktober 2020

Ontwikkelaar

EA Vancouver

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord