Tencent nieuwe partner van ontwikkelaar GTFO

Geplaatst:
Aangepast: 1 oktober 2020 14:08

10 Chambers, ontwikkelaar van GTFO, is een samenwerking aangegaan met de Chinese techgigant Tencent. Dit heeft de gamestudio zojuist aangekondigd via hun Twitterkanaal.

De ontwikkelaar van System Shock 3, OtherSide Entertainment, is niet de enige die ondersteuning krijgt van het Chinese techbedrijf Tencent om hun doelen te behalen. 10 Chambers, de makers van de horror co-op first-person shooter GTFO, heeft namelijk vandaag bekendgemaakt dat Tencent een groot aandeel heeft verworven in hun studio. In drie tweets verklaart de videogameontwikkelaar dat ze meer hulp nodig hadden om hun langetermijnvisie te behalen en het co-op FPS genre naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor waren ze op zoek naar een partner, die ze vonden in Tencent. 10 Chambers geeft tevens aan dat GTFO hierdoor niet gaat veranderen en dat Tencent ze de creatieve vrijheid geeft om zich verder te ontwikkelen in het co-op FPS genre.

GTFO is te spelen op pc en de laatste update voor de game, Rundown 003 / The Vessel, is vanaf 11 juni te spelen. 10 Chambers is bezig met de volgende grote update genaamd Rundown 004.

Bron: 10 Chambers
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot GTFO

Series

-

Uitgever

10 Chambers

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

9 december 2019

Ontwikkelaar

10 Chambers

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord