Switch-release The Outer Worlds uitgesteld naar juni

Geplaatst: 31 maart 2020 22:12
Aangepast: 31 maart 2020 22:15

We moeten nog even wachten voordat we het Halcyon-sterrenstelsel op de Nintendo Switch kunnen verkennen. De Switch-release van The Outer Worlds is namelijk uitgesteld naar juni.

Begin dit jaar maakte ontwikkelaar Obsidian bekend dat hun succesvolle sci-fi-game The Outer Worlds naar de Nintendo Switch komt. De game moest eigenlijk op 6 maart naar de hybride console komen, maar uitgever Private Division gaf een maand later al meteen aan dat die releasedatum niet gehaald werd. Ontwikkelaar Virtuos, die verantwoordelijk is voor de port naar de Switch, had vanwege het coronavirus meer ontwikkeltijd nodig. Obsidian maakt nu bekend dat The Outer Worlds in juni naar de Switch komt. Naast de nieuwe releasedatum, heeft de ontwikkelaar ook onthuld dat de game straks niet alleen digitaal te downloaden is op de console, maar ook als cartridge beschikbaar is.

The Outer Worlds is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game verschijnt 5 juni op de Nintendo Switch.

Bron: Obsidian Entertainment
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Outer Worlds

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord