Super Nintendo World ook naar Universal Orlando

Geplaatst: 24 januari 2020 08:49
Aangepast: 24 januari 2020 08:49

Als je Japan net iets te ver vliegen vindt, maar straks toch wel naar het toffe Nintendo pretpark wilt, heb ik goed nieuws voor je. Super Nintendo World komt namelijk ook naar Universal Orlando.

Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat Super Nintendo World volgend jaar haar deuren opent. Dit super gave themapark dat geheel in Nintendo-stijl wordt vormgegeven, opent in Universal Studios Osaka. Helaas is Japan voor ons een beetje ver reizen, maar gelukkig komt er een alternatieve optie. Het Amerikaanse Comcast, moederbedrijf van Universal Studios, maakte onlangs tijdens een meeting over de inkomsten van het afgelopen kwartaal bekend dat er ook een Super Nintendo World naar Universal Orlando in Florida komt. Volgens Comcast is Nintendo en erg betrouwbaar merk dat zeker meer bezoekers naar het park moet kunnen trekken.

De eerste Super Nintendo World opent in de zomer van 2021 haar deuren in Japan. Wanneer het themapark naar de Verenigde Staten komt, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Comcast
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord