Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge wordt VR

Geplaatst: 29 mei 2020 14:37
Aangepast: 29 mei 2020 14:52

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge is een nieuw project van Lucasfilm, ILMXLAB en Oculus Studios. Het betreft een VR game waarin je Batuu kunt ontdekken, zonder naar Orlando of Anaheim te hoeven reizen.

De omgeving die in de game gebruikt wordt, is gebaseerd op Disney's Star Wars: Galaxy's Edge pretpark, maar dan verwerkt in een actie-avonturen videogame. De virtual reality experience wordt ontwikkelt door Lucasfilm, in samenwerknig met ILMXLAB, die Vader Immortal ontworpen hebben, en Oculus Studios. Je krijgt de kans om Batuu's Black Spire Outpost te verkennen, samen met een aantal nieuwe gebieden van de planeet en kennis maken met zowel bekende als onbekende karakters. Op dit moment zijn er nog niet veel details bekend, maar aangezien de VR game gepland staat voor het einde van dit jaar, zullen we binnenkort wel meer te horen krijgen.

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge wordt eind dit jaar verwacht.

Bron: PCgamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord