RTM Games Week organiseert online OMEN LAN Party

Geplaatst: 29 oktober 2020 13:02

De OMEN LAN Party, die eigenlijk fysiek had moeten plaatsvinden tijdens DreamHack Rotterdam 2020, krijgt een online alternatief. Dit hebben Rotterdam Games Week, OMEN en Kazyr bekendgemaakt.

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat DreamHack Rotterdam 2020 verplaatst werd naar 2021 vanwege de omstandigheden omtrent het coronavirus. Er werd toen nog bekeken of de LAN party nog door kon gaan en gisteren is onthuld dat dit het geval is. Rotterdam Games Week, OMEN en Kazyr hebben namelijk bekendgemaakt dat ze een online alternatief voor de OMEN LAN Party hebben georganiseerd. Gamers kunnen zich aanmelden om drie dagen lang wedstrijden te spelen op verschillende niveaus in onder andere Counter-Strike, Fortnite, League of Legends en Fall Guys. Zo zijn er 'mastercompetities', die een prijzenpot hebben van vijfenzeventighonderd euro, 'geavanceerde' competities waarbij spelers hardware kunnen winnen en 'fun competities' met loterijprijzen.

De OMEN LAN Party vindt plaats van 27 november tot en met 29 november. Voor de mastercompetities en geavanceerde competities zijn tickets vereist die voor twintig euro verkrijgbaar zijn.

Bron: RTM Games Week
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord