Resident Evil 3 board game leert van de fouten van zijn voorganger

Geplaatst: 9 april 2020 14:32
Aangepast: 9 april 2020 14:46

De Resident Evil 3 board game probeert de aanmerkingen van fans op de Resident Evil 2 board game in hun kickstarter te verwerken.

Steamforged Games heeft de taak op zich genomen om bordspellen te maken van video games en hier gaan ze vrolijk mee door. Eind april gaat de kickstarter voor de Resident Evil 3 board game online. Het team van Steamforged geeft aan dat ze hun best doen om de op-en-aanmerkingen van fans op Resident Evil 2: The Board Game mee te nemen bij het ontwikkelen van dit nieuwe bordspellen. Één van die aanmerkingen was dat het spel te donker was, wat in de video games natuurlijk goed werkt voor de sfeer, maar voor een bordspel kan het erg onhandig zijn. Daarom is het team begonnen meer verlichting aan te brengen in het artwork en het ontwerpen van lichtere areas.

De kickstarter van de Resident Evil 3 board game begint op 28 april 2020.

Bron: Polygon

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord