Project xCloud preview komt naar Nederland

Geplaatst: 8 april 2020 08:58
Aangepast: 8 april 2020 17:29

Tijdens de Inside Xbox-presentatie van gisteren werd er ook meer bekendgemaakt over de streamingdienst Project xCloud. Zo komt de Project xCloud preview ook naar Nederland.

Vorig jaar werd Project xCloud aangekondigd. Deze game-streamingdienst van Microsoft maakt het mogelijk om verschillende AAA-games te spelen op verschillende apparaten. Project xCloud is al een tijdje in bèta beschikbaar, maar tot voor kort nog niet in Nederland. Gisteren werd aangekondigd dat de preview van de streamingdienst binnenkort ook in Nederland beschikbaar komt. Daarnaast heeft Microsoft ook bekendgemaakt dat de Project xCloud Preview wordt uitgebreid met drie games van EA. Straks kun je tijdens de Preview aan de slag met Dragon Age: Inquisition, Unravel Two en The Sims 4.

Als je nieuwsgierig bent, kun je je via de site van Microsoft nu opgeven om mee te doen aan de preview.

Bron: Microsoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord